Detergent lichid pentru hainele copiilor

18 LEI / BUC EN-GROSS / 14 LEI Minim 6 bucati

Detergent lichid pentru hainele copiilor

Gelul de spălare Regele de spălare C.G. Sensitive a fost dezvoltat pentru spălarea hainelor copiilor și adulților cu piele sensibilă și tendință la alergii. Compoziția parfumurilor a fost selectată special pentru pielea sensibilă.

Nu provoacă alergii sau iritații ale pielii, nu conține fosfați și zeoliți (ingrediente responsabile pentru alergii). Datorită consistenței gelului, Der Waschkönig C.G. Sensibil extrem de concentrat și ușor solubil în apă și mai ușor de bobinat decât pulberea din țesut.

Gelul de spălare Regele de spălare C.G. Îndepărtează eficient petele încăpățânate din țesături, chiar și la temperaturi scăzute, și le protejează de deteriorare – funcționează la 20 ° C.

Formula folosită face ca fibrele din țesătură să fie netede, ceea ce împiedică depunerea de murdărie și face mai ușoară îndepărtarea murdăriei rezultate. Gelul din compoziția sa conține agenți care protejează elementele mașinii de spălat de coroziune și calcar.

Gelul de spălare The king king C.G. Sensitive este disponibil într-un pachet de 1.625 l, care este suficient pentru până la 46 de spălări.

 

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.