Detergent pudra -Der Waschkönig C.G. Pulberea universală

52 LEI / BUC EN-GROSS / 40 LEI Minim 10 bucati

Der Waschkönig C.G. Pulberea universală

Ce spun clientii despre acest produs?

am cautat multa vreme un produs care sa nu imi provoace alergii sau mancarimi pe piele, am o piele mai sensibila. De cand am gasit acest produs, a devenit preferatul meu, il folosesc deja de cativa ani!” – Cristian-Alba Iulia

Acesta este primul și cel mai popular produs din linia Der Waschkönig C.G. Pulberea universală Waschkönig C.G., la fel ca întreaga linie de produse, are o eficiență și performanță foarte ridicate.

Miroase intens și este foarte ușor solubil în apă, curăță foarte bine de pete și restabilește culorile. Conține o mulțime de granule albastre.

Nu provoacă alergii sau iritații ale pielii, nu conține fosfați și zeoliți (ingrediente responsabile pentru alergii). Regele de spălare C.G. Universal – conține agentul de decalcifiere, deci nu este necesar să folosiți agenți de decalcifiere suplimentari. Temperatura de spălare este cuprinsă între 30 ° C și 95 ° C.

Formular cerere ofertă Cere ofertă de preţ

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.